om ECOLEAD 

Vision 

Genom personlig hållbarhet skapar vi en bättre värld där vi människor har möjlighet att hålla och växa över tid i harmoni med vår ekologi.

Mission

Att stödja människor att upptäcka och utveckla kraften i sitt självledarskap och sin hälsa för att skapa ett balanserat liv och bidra till ett välmående kollektiv.

Erbjudande

EcoLead AB är din partner inom ledarskap & hälsa. Vi utvecklar människor till hållbart liv och ledarskap. Därigenom bidrar vi till  att skapa vålmående organisationer, samhällen och i förlängningen en välmående planet.

Värdeord

Hålla      - för stark hälsa

Hel         - för medvetet ledarskap

Hållbar  - för en bättre värld

TILLSAMMANS SKAPAR VI EN BÄTTRE VÄRLD


Tina Ikonomidou grundade EcoLead AB januari 2020 efter att ha grundat, utvecklat och sålt HelhetsAkademin i Helsingborg AB. 

Tillsammans med hennes huvudpartner Katarina Ikonomidou, ägare av Axia Zoe AB och handplockade samarbetspartners inom branschen arbetar de för ett Sverige med hållbara och friska ledare i hälsosamma arbets-/hemmiljöer inom medvetna organisationer/sammanhang.

 

Inom EcoLeads nätverk finns leg. psykolog, ytterligare mentala tränare, samt certifierade coacher.

Tina Ikonomidou

Ledarskapsutvecklare, föreläsare och utbildare

Grundare & ägare

Fil. kand. Arbetsvetenskap / organisationsutvecklare

Fil. mag Internationella relationer.

ICF coach, MI, KBT kort, Yoga & meditationslärare, ljudterapeut.

Tina har coachat & väglett 1000-tals människor enskilt och i grupp upp till 20 år. Hon har utvecklat & utbilda ledare i mer än 11 år i nationella & internationella bolag. 

Hon har 10 års erfarenhet av chefskap och entreprenörskap. Har etablerat flertal verksamheter/filialer som områdeschef för nationell aktör.

Grundare och fd VD av HelhetsAkademin AB - hälsofrämjande företagshälsa i Helsingborg. För att se kundbas som Tina varit del i att utveckla och levera till - klicka här.

Tina Ikonomidou

Läs mer om Tina på LinkedIn

  • LinkedIn
Katarina Ikonomidou

Ledarskapsutvecklare, föreläsare och utbildare

Kundansvarig

NLP trainer, ICC coach, hypnoscoach, cert. mental tränare och stresscoach. Vedic Art lärare och fortbildad inom bildterapi. Marknadsekonom, IHM - i grunden.
 

Egenföretagare i mer än 30 år med uppdrag i egen regi och som leverantör av karriärcoaching, omställning och rehabilitering för nationella aktörer. Föreläser och utbildar inom personlig utveckling och kommunikation.

Katarina har coachat och mentalt tränat flera 1000-tals människor och grupper till livs- och arbetsrelaterad utveckling & förändring.

Hon har 30 års erfarenhet av marknad, kommunikation & försäljning. KA/specialistsäljare som skräddarsytt lösningar till nationella och internationella kunder.

Katarina Ikonomidou

Läs mer om Katarina på LinkedIn

  • LinkedIn

 VÅRA PARTNERS 


.

image.jpeg
Du-solid-logga.png
0.jpeg