top of page

När livet leder!

Finns gudinnor? Det är som att fråga om livet finns. Jag har svårt att skilja på gudinnan/gud och självaste livet och kraften som som får allt levande att leva.


Är mitt andetag mitt eller livets?! Är det bådas! För jag och du är väl en del av livet.

Det gör att vi andas tillsammans med livet.

En dans mellan oss.


Precis så känns mitt liv. En dans. Inte på rosor utan på jorden, med livet och allt livet är. ALLT LIVET ÄR. Livet dans har många rytmer, rörelser och fotsteg. Ändå är det en och samma dans.


Rörelsen tog mig till Omberg. Gudinnan Ommas berg. Livets berg!Har jag berättat om att jag fattatett beslut: Att inte fatta något beslut, utan att följa varje JA. Det är det som gör att jag har min VAN & lever mitt VANLIFE med Skalman.

Jag fastnade i beslut om att köpa stuga i Skåne, Smålande, Norrland och det gav mig oflödande känslor. Jag fastnade inuti. Så jag fattade beslutet att jag inte ska välja, utan följa. Sa till mig själv att det som kommer igenom först, det kommer det bli. Kort efter kom det: att jag ska köpa en Husbil som jag länge velat ha. FRIHET skapades i mig. RÖRELSE.


Jag gjorde som jag sa. Inom några dagar hade jag köpt precis den husbil som sa JA till mig. Det var Skalman som vill bli min partner och jag hans.


Jag sa JA till LIVET och livet sa jag till mig. På den vägen är det.

Precis som vägen till Omberg, när jag kände hur kroppen svängde av och mitt inre sa ja till att stanna längre än jag tänkt. Jag skulle till Gudinnan Omma upp på berget. Hon kallade. Livet kallade och rörde mig dit. Ingen ansträngning. Inte min egna kraft. utan jag i flöde med livet. Tillsammans!För inte trodde jag att jag skulle vara kring Vättern, men tydligen ville livet dans att vi skulle ta några rörliga fotsteg ihop. Vilken dans! Vilken upplevelse. Älskat varje steg vi tog ihop. Jag blev förförd. Av berget, av träden, av solen, av vinden och av VATTNET. Vilken livsenergi.
Jag är av hela mitt häjrta tacksam att jag vågar släppa taget och följa den bästa ledaren av dem alla LIVET. För livet litar jag på. Livet vet hur den ska leda, stanna, röra sig, expander och komma tillbaka. Precis som naturen. Så när jag blir naturlik som jag i min kärna är då dansar vi en balanserad och harmonisk dans ihop. Jag vågar lita! Jag vågar följa! Inte på någon annan, utan på LIVET i samledarskap med mig. Det kallar jag att samleva med gudinnan, med gud eller låt oss kalla det med LIVET. Same same...


Av hela mitt hjärta tack!bottom of page